احبائي واخواتي عضوات (( العزة للإسلام ))

طبعا فيه طرق كتير للنجرسكو بس الطريقه دي
جميله جدا جدا وبصراحه بعملها تحفــــه والفضل يرجع
(( لأمى الغالية ))
ربنا يحفظها ويباركلها وطيل عمرها ويحسن عملها



نيجي للطريقـــه

* طبعا بنسلق مكرونه ( شرائط او اسباجيتي ) وبنجهز البشاميل وبنجهز صلصة الحشو بالفراخ

* طريقة صلصة الحشو بالفراخ :-

نبشر بصله ونحمرها في زيت ذره لحد ما يصفر لونها ثم نبشر حبتين طماطم ونضعهم علي البصل .




يتبل بالملح والفلفل والبهارات والزعتر وتترك تتسبك قليلاً .



يكون عندنا فراخ مسلوقه سابقاً ومقطعه مكعبات صغيره .



ثم نضعها علي الصلصه ونتركها حوالي 5 دقائق فقط وممكن نزودلها معلقتين ماء
بحيث ان ما يكونش فيها مرقه كتير .




نضع المكرونه المسلوقه في طبق ونضع عليها الصلصه ونقلبهم مع بعض
( ممكن ما تقلبيهم مع بعض وتعمليهم راقات )



ونحط عليهم 3/4 كمية البشاميل .




ندهن الصينية بالسمن او الزيت ونضع طبقه خفيفه من البشاميل .



نضع المكرونه مع صلصة الفراخ .



ثم نضع باقي كمية البشاميل علي الوش وممكن ندهن الوش بالبيض ( دهنتها بالبيض ) فكرة اختي وحبيبتي ام كنزي ربنا يبارك فيها ويحفظها.






وبعدين ندخلها شواية الفرن ( بحطها تتحمر من فوق بس لان كل مكوناتها مستويه 100% ) .




بسم الله ماشاء الله
رووووعه





ايه رايكوا يا بنات ؟؟



امممممممممم 000 تجنـــــــــــن




وتقــــــــــــــدم 000




شوفتوا الصوص ماشاء الله فيها كتير ازاي




امممممممم







والباقي للتعذيــــــــــــــب
ههههههههه












اسفه ان الصور كتير 00 بس والله جميله جدا
وتستحق التجربه



اختكم // أم أحمــــد